ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ IT STEP SCHOOL

8 травня викладачі фізико-технічного факультету відвідали It Step School Івано-Франківськ з метою ознайомлення учнів старших класів із спеціальностями та освітніми програмами фізико-технічного факультету.

Доцент кафедри фізики і методики викладання, кандидат педагогічних наук,  Галина Володимирівна Войтків розповіла про умови вступної кампанії 2023 р., про факультет, як шукати потрібну  освітню програму, якщо вже знаєш ким хочеш стати, та в чому полягають відмінності між спеціальностями та освітніми програмами.

Оскільки It Step School Івано-Франківськ – це  школа з поглибленим вивченням ІТ та іноземних мов, то звичайно, учні виявили зацікавленість до спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Електроніка», про які ґрунтовно розповів доцент кафедри комп’ютерної інженерії та електроніки, кандидат фізико-математичних наук, Дзундза Богдан Степанович.

Також на зустрічі  з керівництвом закладу (Мандар І. Б.) було обговорено питання включення курсу Програмування у вибіркові компоненти освітньої програми Середня освіта (фізика та математика) для якісної підготовки майбутніх вчителів фізики та математики.

Дякуємо за сприяння у зустрічі адміністрації It Step School Івано-Франківськ!