СПІВПРАЦЯ З УЧНЯМИ ШКІЛ ТА ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ МІСТА В РАМКАХ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ «ВРЯТУЙМО ПЛАНЕТУ РАЗОМ!»

26 квітня у Центрі освітніх інновацій м. Івано-Франківська відбувся IV Міжнародний конкурс “Врятуймо планету разом!”, який об’єднав усі континенти заради спільної мети – робити добрі справи для порятунку Землі.

Конкурс проводиться щороку на добровільних засадах і є відкритим для здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти, позашкільної  та професійно-технічної освіти віком 13-17 років з метою ознайомлення громадськості з інноваційними освітніми технологіями, створення платформи для спілкування, пошуку та підтримки талановитих дітей, перспективного досвіду та ідей щодо розвитку STEAM-освіти.

Організаційно-методичне забезпечення проведення Конкурсу здійснює Комунальний заклад позашкільної освіти «Центр освітніх інновацій Івано- Франківської міської ради».

Свої проекти представили учасники з понад 10 країн світу. Такий конкурс проводиться не вперше і цьогоріч привернув увагу вдвічі більшу кількість учасників в порівнянні з попереднім. Викладачі фізико-технічного факультету Гасюк І.М., Ліщинський І. М. та Войтків Г.В. долучилися до підготовки учасників до участі  у конкурсі та оцінювання робіт учасників конкурсу.

Результати проведення конкурсу та відео захисту за посиланням  робіт можна переглянути за посиланнями:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=765762235346761&id=100057389741935

https://youtu.be/0IELjLTMYSA

https://youtu.be/3an3m_H0nHM

Вітаємо переможців та учасників!