СЕКЦІЙНІ ЗАСІДАННЯ ВЧИТЕЛІВ ФІЗИКИ ТА АСТРОНОМІЇ

Традиційно кожен новий навчальний рік педагоги розпочинають серпневими конференціями, які об’єднують, мобілізують, надихають любов’ю до професії, визначають стратегічні пріоритети розвитку освіти, шляхи їх реалізації, скеровують педагогічну спільноту до реалізації ціннісних пріоритетів Нової української школи.

Секційне засідання вчителів фізики та астрономії відбулося 18 серпня. До роботи секції долучились і фахівці в галузі середньої освіти – викладачі фізико-технічного факультету, зокрема, Іван Гасюк, доктор фізико-математичних наук, професор Прикарпатського національного університету імені  Василя Стефаника, із питаннями «Формування в учнів розуміння загальної фізичної картини світу» та Галина Войтків, кандидат педагогічних наук, доцент Прикарпатського національного університету імені  Василя Стефаника про «Особливості організації освітньої діяльності на уроках фізики у 2023/2024 н. р. та особливості підготовки до впровадження НУШ на рівні базової середньої освіти» та  «Інтегрований урок – обов’язковий компонент під час вивчення фізики».

Велику увагу на секційних засіданнях було приділено організаційно-методичному забезпеченню І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Фізика» та  олімпіадному процесу у 2023-2024 році.

https://sites.google.com/ifoippo.org.ua/serpneva-2020/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0