СПІВПРАЦЯ ІЗ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

З 5 по 20 вересня 2023 року у Центрі освітніх інновацій  проходили практичні STEM-заняття для здобувачів освіти, педагогів, усіх охочих. Щодня понад 100 учасників цікавих та креативних занять освоюювали  нові освітні технології на найсучаснішому обладнанні з використанням ІТ-технологій, найновішого програмного забезпечення для всіх навчальних дисциплін. Заняття проводили  викладач з Чехії Мирослав Врана, який ділився досвідом використання  SMART_BUS_CEI.та команда Центру освітніх інновацій.

На запрошення центру освітніх інновацій перейняти досвід організації Steam-занять мали можливість і студенти спеціальності Середня освіта (фізика та математика). Студенти першого курсу в рамках вивчення курсу «Steam-технології та інтеграція в освіті», що є обов’язковим компонентом освітньої програми отримали цікавий досвід та розуміння як організовуються Steam- заняття в країнах Європи. Разом із студентами майстер-класи відвідали викладачі кафедри фізики і методики викладання – Ігор Ліщинський та Галина Войтків.

Після проходження таких навчань і студенти, і педагоги мають можливість безкоштовно використовувати обладнання та програмне забезпечення,  яке залишили колеги із Чехії впродовж року у своєму закладі з навчальною метою за попереднім узгодженням із Центром освітніх інновацій.