МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ ТА РОЗВИТОК SOFT-SKILLS

На запрошення Європейського Університету Віадріни у Франкфурті-на-Одері та Університету імені Адама Міцкевича в Познані студентка 3 курсу Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки, спеціальності «Публічне управління та адмініструваня» Борищак Анна та студентка 3 курсу Фізико-технічного факультету, спеціальності «Середня освіта (Фізика)» Ірина Угорчук перебувають у Літній школі «Start-ups, transfer and digital studies». Вони знаходяться у містах Слубіце та Франкфурт (Одер), де отримують нові знання про стартапи та цифровізацію.

4 вересня відбулось урочисте відкриття Літньої школи.

«Памʼятайте, що ви можете повернутися до нас у будь-який час» – сказав Тадеус Уоллес, віце-ректор Університету імені Адама Міцкевича.

Віце-президент Європейсього Університету Віадріна Даґмара Яєшняк-Кваст: »Для нас важливо чітко показати, що ми не забуваємо про наших партнерів в Україні в рамках нашої польсько-німецької співпраці. Оскільки війна триває так довго і іноді поза увагою громадськості, як ніколи важливо розвивати наше партнерство з українськими університетами».

Наші студентки поділились своїми враженнями: «Вдячні Прикарпатському університету, Collegium Polonicum, Університету імені Адаму Міцкевичу та Європейському Університету Віадріні за можливість такого обміну та навчання».

Ця ініціатива сприяє розвитку міжнародної співпраці та обміну знаннями, надаючи студентам унікальну можливість навчатися та співпрацювати у сфері стартапів та цифровізації.