МІЖУНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ ОНЛАЙН-ЛЕКТОРІЙ

Сьогодні, 31 березня, в рамках міжуніверситетського онлайн-лекторію, в якому беруть участь викладачі трьох університетів: Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника,  Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та  Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Доцент кафедри фізики і методики викладання Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Галина Войтків  прочитала лекцію «Освітня реформа НУШ: перехід на новий рівень», в якій було закцентовано увагу на необхідності цілісності бачення реформи НУШ при здійсненні кроків, які її реалізують.

До заняття приєдналися студенти початкової освіти Тернопільського національного педагогічного університету, викладачі та студенти спеціальності “Середня освіта (фізика)” бакалаврського і магістерського рівня освіти Прикарпатського університету. До обговорення долучилась кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри педагогіки і методики початкової та дошкільної освіти Жаркова Ірина Іванівна, яка зазначила про розуміння студентами початкової освіти сутність реформи в початковій школі та важливість подальшого реформування базової і профільної школи. Слухачі отримають сертифікати про неформальну освіту, заповнивши форму за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoLz6i1Zw7zAHB_TAeNCPu9PlbGeLhXHV63GbPlSUm1XIejw/viewform?usp=sf_link.