Звітуємо про навчально-ознайомчу та виробничу практики

Завершився період проходження практик для студентів 2 і 4 курсів.

Навчально-ознайомча практика для студентів II курсу тривала з 01 лютого по 13 березня 2022 р. у ліцеї №23 Івано-Франківської міської ради. Навчально-ознайомча практика у закладах освіти є важливою формою навчання студентів, яка покликана ознайомити здобувачів вищої освіти зі специфікою майбутньої професії, сформувати первинні професійні уміння, навички, компетентності із дисциплін загальної та професійної підготовки безпосередньо у закладах освіти.

Виробнича (педагогічна) практика студентів ІV курсу  фізико-технічного факультету спеціальності 014.08 (ОП) «Середня освіта (фізика)» ОР «бакалавр» денної форми навчання тривала з 27.02.2023 р. по 07.04.2023 р. у ліцей №5 Івано-Франківської міської ради.

Для якісного виконання поставлених завдань студенти були забезпечені усіма методичними матеріалами для проведення практики. Фахові керівники-методисти та керівники-методисти від кафедр педагогіки та психології здійснювали консультації та супровід студентів на різних етапах практики. Для активної взаємодії була створена група спілкування у VIBER.

На звітних конференціях з практик студенти продемонстрували власні щоденники з практики, конспекти розроблених занять, позакласних заходів, ділилися враженнями від проходження практики, аналізували здобутий досвід.

Всі практиканти відповідально віднеслися до проходження виробничої практики, справилися із поставленими завданнями та отримали позитивні відгуки від адміністрацій ліцеїв.