УЧАСТЬ У РОБОТІ V ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ОСВІТНІХ ІННОВАЦІЙ “STEAM-HUMAN FOR PEACE”

Студенти  (2 та 3 курс спеціальності Середня освіта (фізика та астрономія) фізико-технічного факультету  Прикарпатського національного університету долучитися до роботи V Всеукраїнського фестивалю освітніх інновацій, організованого Центром освітніх інновацій “STEAM-HUMAN FOR PEACE: СИЛА РОЗУМУ Й ДОБРА ЗАРАДИ ЛЮДСТВА», під керівництвом  Марії Починок. Студенти представляли локацію з демонстраційним експериментом з фізики, керівники – завідувач кафедри фізики і методики викладання, доцент Ігор Ліщинський, доцентка Галина Войтків. Також викладачі провели Steam-заняття для учнів міста.

На фестивалі були найрізноманітніші проєкти учнів, науковців та студентів університету. Юні дослідники представили результати своїх наукових і творчих пошуків, презентували моделі телевізорів, еколіхтарів, схеми розумного будинку та багато інших прикладних проєктів, що допоможе нашим збройним силам.

 

Такі фестивалі – це добра нагода ділитися досвідом, отримати нові враження, ідеї для нових починань, а також можливість  презентувати наш заклад вищої освіти для школярів нашого міста.

Дякуємо п. Марії Починок за запрошення до роботи Міжнародного фестивалю.