Вітаємо! Відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 014.08 Середня освіта (фізика).

Успішно пройдено останній найскладніший етап навчання у стінах Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на рідному фізико-технічному факультеті!

Студентами представлено результати наполегливої праці під час навчання у магістратурі під керівництвом досвідчених науковців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Екзаменаційна комісія у складі: проф. Яблонь Любові (голови), доц. Ліщинського Ігоря, доц. Войтків Галини, директора Центру освітніх інновацій Починок Марії (члена ЕК на громадських засадах в якості стейкхолдера) та Гаріджук Олександри дійшла висновку, що магістерські роботи всіх студентів виконані на високому науковому та методичному рівні, студенти продемонстрували високий рівень як теоретичної, так і практичної підготовки, вільне володіння актуальним на даний час матеріалом.

Також екзаменаційна комісія відзначила магістерську роботу Пулькас Надії Володимирівни «Технології штучного інтелекту в освіті», як з боку актуальності цієї теми (оскільки ця технологія зможе стати одним із найефективніших інструментів навчання, що приведе до зменшення навантаження на вчителя, забезпечення індивідуальної траєкторії здобувача освіти, а також виконання саме штучним інтелектом рутинних та базових завдань), так і виконання роботи та її представлення та рекомендувала її до вступу в аспірантуру на здобуття вченого ступеня доктора філософії.

Вітаємо магістрів із успішним захистом та бажаємо кожному із Вас, дорогі випускники, творчого натхнення, невичерпної енергії, наполегливості у здійсненні всіх гарних сподівань, життєвої мудрості і завжди залишатись Людиною з великої літери!