Підсумки  ІV Всеукраїнського фестивалю освітніх інновацій

24-28 жовтня 2022 р. у Центрі освітніх інновацій Івано-Франківської міської ради проходив IV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ STEAM-FEST «STEAM-HUMAN FOR PEACE: сила розуму й добра заради людства”.

Команди педагогів і здобувачів освіти майже з усіх областей України, а також Чехії та Великобританії представили 104 STEAM-проєкти на патріотичну тематику. Здобувачі освіти та їх наставники мали чудову нагоду для обміну досвідом у галузі науки, технологій, інженерії, мистецтва та математики. Адже саме діти та молодь є рушійною силою, спроможною їх генерувати та втілювати заради добра, миру, Перемоги України.

 

За підсумками  ІV Всеукраїнського фестивалю освітніх інновацій «STEAM-HUMAN FOR PEACE: сила розуму й добра заради людства» за активну позицію у розвитку освіти та науки  в умовах війни та цікаві творчі напрацювання вихованців нагороджено грамотами та подяками міського голови Івано-Франківська п. Руслана МАРЦІНКІВА викладачів фізико-технічного факультету – д. ф.-м. н. Івана ГАСЮКА , к. ф.-м. н. Ігоря ЛІЩИНСЬКОГО, к.п.н. Галину ВОЙТКІВ.