День відкритих дверей

8 квітня 2023 року відбувся день відкритих дверей Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, де абітурієнти змогли дізнатись більше про університет, умови вступу, особливості навчання, освітні можливості, про систему подвійних дипломів, про закордонні стажування.

Після озвучення загальної інформації, вступники та їх батьки мали можливість на розмови про конкретні спеціальності у персональних кабінетах інститутів та факультетів. Спілкування в персональних кабінетах відбувалося у  форматі запитань-відповідей на конкретні запити.

Хто не встиг приєднатися пропонуємо ознайомитися із інформацією про освітню програму “Середня освіта (фізика та математика)”.

Середня освіта (фізика та математика) – це освітня програма, оволодівши якою, ви зможете працювати вчителем фізики, астрономії, математики та різних інтегрованих STEM-курсів у державних та приватних закладах загальної середньої освіти і гуртках позашкілля. Підготовка майбутніх вчителів за освітньою програмою, здійснюється професорсько-викладацьким складом фізико-технічного факультету, факультету математики та інформатики та викладачами інших кафедр університету, які забезпечують соціогуманітарний блок дисциплін.

Детальніше про освітню програму дивіться за посиланнями:

 

Як вступити до ПНУ на цю освітню програму (Правила прийому):

Ознайомитися із освітньою програмою (спеціальністю):