Підсумкова конференція за результатами практичної підготовки студентів ОР магістр

13 березня 202 року відбулася підсумкова конференція з практичної підготовки студентів спеціальності Середня освіта (фізика та математика) та студентів спеціальності Фізика та астрономія.

Здобувачі освіти проходили практику на базі Івано-Франківскього фахового коледжу  Прикарпатського університету імені Василя Стефаника,за майбутнім місцем працевлаштування та базі Кафедри фізики і методики викладання.

Метою виробничої практики було перевірка, поглиблення та закріплення знань, отриманих студентами під час вивчення професійно-орієнтованих дисциплін, набуття навичок самостійної практичної діяльності на робочих місцях та посадах за напрямом своєї майбутньої професії, оволодіння різноманітними методами і формами, вироблення алгоритмів поведінки в типових та навичок прийняття рішень у нетипових ситуаціях, що виникають у освітньому процесі.

Під час конференції студенти презентували результати своєї практичної підготовки, ділилися здобутим досвідом з однокурсниками, обговорювали презентації звітів.