Педагогічні студії вчителів фізики

18 серпня 2021 року викладачі кафедри фізики і методики викладання долучились до засідання педагогічної студії учителів фізики закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти в рамках Обласної серпневої конференції педагогічних працівників.

Спілкування проходило у дистанційному форматі з використанням електронного сервісу Google Meet. Модератором виступив Петро Якубовський, завідувач центру моніторингу якості освіти ОІППО, який ознайомив усіх присутніх із нормативними документами та усіма змінами, які слід врахувати для якісного викладання фізики впродовж 2021-2022 н.р.

Галина Войтків, викладач кафедри фізики і методики викладання, проаналізувала можливості технології змішаного навчання, особливості її використання на уроках фізики, та здійснила огляд ресурсів для забезпечення проведення шкільного фізичного експерименту. Також педагогічні працівники мали можливість проаналізувати результати ЗНО учнів з фізики, ознайомитись із платформою «Всеукраїнська школа – онлайн» та презентованими навчально-методичними матеріалами для підвищення якості викладання фізики.

В ході засідання модератором та виступаючими надавались відповіді на питання, які задавались учасниками в чаті.