ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ

12 жовтня в рамках співпраці факультету та Міжшкільного ресурсного центру Івано-Франківської міської ради відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями 11 класу . Здобувачі освіти навчаються у МРЦ за освітніми програмами «ARDUINO. АВТОМАТИКА  І РОБОТОТЕХНІКА» і для них особливо цікавою  була інформація про технічні напрямки. Одинадцятикласники ознайомились із відмінностями  між освітніми програмами, спеціальностями та отримали практичні поради для можливості самостійного знайомства із спеціальностями університету.

Зустріч провела доцентка кафедри фізики і методики викладання Войтків Г. В. та професор кафедри фізики і хімії твердого тіла Горічок І. В.

Абітурієнти ознайомилися із спеціальностями факультету, особливостями навчання на факультеті, а також відвідали навчальні та наукові лабораторії факультету.

Щиро вдячні  адміністрації Міжшкільного ресурсного центру Івано-Франківської міської ради, зокрема заступнику директора з навчально-виховної роботи Лало І. П. та супроводжуючому методисту    Шкірі О. М.  за організацію зустрічі та супровід учнів.